Werkwijze

Onze werkwijze voor uw badkamer renovatie

Badkamer renovatie advies: Premies, inrichting, verwarming, verlichting, materialenkeuze... alles begint met een goed advies. Wij nemen graag de tijd om te luisteren naar uw wensen.

Ontwerp op maat: Uw droombadkamer verwezenlijken is onze missie. Wij luisteren en ontwerpen op maat van uw dromen.

Realistisch 3D plan: Indien gewenst maken wij een realistisch 3D plan van uw nieuwe badkamer. Zo krijgt u een duidelijk inzicht in de uiteindelijke afwerking.

Duidelijke planning: Na akkoord maken wij een duidelijke planning van het verloop van uw badkamerrenovatie.

Heldere communicatie: Saniswitch werkt proactief en beseft dat een heldere communicatie bijdgraagt tot het succes van uw project.

Afbraak oude badkamer: De eerste werken zijn de demontage- afbraak-, en verwijderingswerken.

Badkamer Afwerking: Wat eerst opvalt bij het aanschouwen van een badkamer zijn de details. Saniswitch schenkt daarom extra aandacht aan de afwerking.

Sanitair renovatie: De vernieuwing van de sanitaire toestellen door nieuw kwalitatief en comfortabel sanitair met een hoog rendement.

Elektriciteit renovatie: Kleine en grote elektriciteitswerken die bijdragen tot een geslaagde badkamerrenovatie voert Saniswitch voor u uit in eigen beheer.

Verwarming renovatie: Misschien wel onze belangrijkste meerwaarde voor uw badkamer?

Tijdelijke douche: Indien nodig plaatst Saniswitch tijdens de verbouwing van uw badkamer een tijdelijke douche. Zo kan u zonder zorgen thuis blijven douchen!

Tevreden klanten zijn onze beste reclame, bekijk onze badkamer renovatie referenties

Wenst u uw badkamer te laten renoveren, contacteer Saniswitch voor uw nieuwe 5-sterren badkamer!